Skip to main content

Om oss

Medarbejderen

JMA är 100 % fokuserat på IT för maskinhandlare

JMA digitaliserar maskinhandlarnas affärsprocesser och vi ger råd för detta. Vi utvecklar och implementerar vår branschlösning DSM, som är en specialiserad digital lösning för maskinhandel och som är byggd ovanpå Microsoft Dynamics 365 Business Central. Våra totala digitala lösningar – detta gäller både vår DSM-lösning och våra tillhörande webblösningar - bygger på "best practice" och på djup kunskap uppbyggd om branschen under många års verksamhet.

Alla våra lösningar, som i första hand bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central, i kombination med våra många konsulter och ämnesspecialisters djupa insikter i varje enskild kunds verksamhet, säkerställer att våra kunder har en effektiv sparringpartner som fokuserar på att öka våra kunders konkurrenskraft genom digitalisering.

Vi följer Microsofts roadmap och lanserar kontinuerligt nya versioner för Business Central. Detta säkerställer att alla lösningar är skalbara och framtidssäkrade.

Vi lyssnar, utvecklar och implementerar

Med våra +60 anställda är JMA helt dedikerade till maskinhandel och IT. Vi har funnits i mer än 30 år och tillsammans med maskinhandlare förnyar och utvecklar vi den bästa och effektivaste IT-lösningen i branschen.

Vi stärker våra kunders affärer och driver IT och affärer till en högre nivå. Det gör vi genom att lyssna och genom att kombinera affärsförståelse med användarinsikt, teknisk utveckling, bra projektledning och integration mot externa plattformar och IT-system.

JMA har filialer i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland där vi har allt från engagerade konsulter, strukturerade projektledare till erfarna supporters, certifierade Microsoft Business Central-utvecklare och framtidsorienterade webbspecialister.

JMA är den erfarna sparringpartnern med nära relationer med både leverantörer och branschorganisationer. Med många års erfarenhet från branschen har vi utvecklat det branschspecifika affärssystemet DSM speciellt för maskinhandlare och importörer/grossister av maskiner.


Strategi

JMA kommer att vara den föredragna digitala samarbetspartnern inom maskinindustrin. Det gör vi genom ständig utveckling av vår digitala kompetens, vårt långsiktiga samarbete och insikt i våra kunders verksamhet samt genom våra medarbetares engagemang och kunskap – allt värdefulla resurser som ska säkerställa vår egen och våra kunders fortsatta tillväxt – även i framtiden.

Vi omfamnar och älskar maskinhandel!

Höga kvalitetskrav på både vårt utvecklingsteam men även våra säljkonsulter och affärskonsulter är en central del av vår verksamhet. Alla processer i företaget skärps kontinuerligt noggrant och kvaliteten på vårt arbete skapas genom kunskap och tillräcklig tid för den enskilda uppgiften och givetvis viljan att vara noggrann med sitt arbete.

Samarbete

Genom att lyssna på våra kunder och våra kollegor förstår vi vilka utmaningar som kan uppstå och etablerar på så sätt ett långsiktigt och värdefullt samarbete. Samarbete skapas genom öppen och ärlig kommunikation – och vi arbetar utifrån det hela tiden. Vi har ett genuint intresse för våra kollegors välmående och våra kunders önskan om att våra handlingar och produkter gör skillnad för deras verksamhet. Därför är engagemang, nyfikenhet, vinst och öppenhet förutsättningar för vårt dagliga arbete.

Lojalitet

Vårt fokus är och har alltid varit långvariga, värdefulla och utvecklande relationer med både kunder och medarbetare. Många av våra kunder har funnits hos oss i mer än 30 år. Det är vi stolta över och det ligger oss varmt om hjärtat. Vi går långt för att hålla våra trogna kunder "i korgen". Samtidigt är det viktigt för oss att våra medarbetare älskar oss och vill stanna hos JMA i många år. Lojalitet byggs genom kontinuerlig, ärlig och kompetent insats och det är vi redo för.

Vår vision

Vi är och förblir den föredragna leverantören och sparringpartnern inom branschlösningar för maskinhandlare – nationellt och internationellt.

Vårt uppdrag

Vi förbättrar våra kunders ekonomi och konkurrenskraft genom att:

Förenkla och effektivisera deras processer
Skapa korrekt information för att fatta rätt beslut
Råd om processer
Leverans av framtidssäkra IT-lösningar
Utbildning

Vår värdegrund - TEAM

Våra kärnvärden är ett riktmärke för ALLT vi gör. Värdena ingår i att sätta agendan för våra egna och inte minst andras förväntningar på JMA

TILLIT

Vi litar på varandra
Vi möter dig med öppenhet och ärlighet
Vi gör som vi säger

ENTUSIASM

Vi vill vara bäst inom vårt område
Vi bryr oss om det vi gör
Vi är entusiastiska och sprider entusiasm.

ANSVAR

Vi lyssnar, vi förstår, vi agerar
Vi vet – och står för våra gränser
Vi tar ansvar för våra mål och den individuella uppgiften

MOD

Vi vet våra begränsningar och står för dem
Vi är öppna för förändring och gillar att pröva nya vägar
Vi vågar säga vad vi tycker även när det är svårt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev