Skip to main contentDSM-integrationer

Med data kan du göra din verksamhet mer hållbar

Med DSM kan du utbyta data med alla typer av webbaserade applikationer och du kan använda dig av både din egen DSM-data och data från externa webbplatser för att berika data på till exempel din egen webbplats eller webbshop.

På JMA har vi lång erfarenhet av integrationer och använder oss av flera typer av integrationer för att du som kund ska få bästa möjliga möjlighet att integrera data med externa partners. Vi använder till exempel webbtjänster, API-dataintegrationer, filöverföringar, EDI och OCR.

Ju mer vi använder data för våra digitala lösningar, desto mer arbetar vi hållbart och ekonomiskt ansvarsfullt.


Dataintegrationer

Det är viktigt att kunna svara på nya marknadskrav med smidighet och innovation. Digitaliseringstakten ökar exponentiellt, varför det är avgörande att ha en stark strategisk partner som förstår din verksamhet – det gör JMA.

Med DSM kan du utbyta data med alla typer av webbaserade applikationer och du kan använda dig av både din egen DSM-data och data från externa webbplatser för att berika data på till exempel din egen webbplats eller webbshop.

Data underhålls endast från ett system - DSM.

Vi använder en optimerad webbtjänst som ger dig bättre och snabbare möjligheter att exportera och importera data.

Integrationslösningar

Pris- och artikeluppdateringar

Do it smarter not harder!

Det är mycket jobb och det är tidskrävande att hålla priser och artiklar i ett affärssystem. Det är mycket lättare att ha det arbetet automatiserat. JMA kan hjälpa till med det!

Elektronisk prisuppdatering är ett abonnemang där vi hanterar prisfiler från leverantörer och automatiskt uppdaterar DSM med de senaste priserna.

Integration för maskintillverkare

JMA fokuserar på att utöka integrationerna till olika maskinleverantörer – inklusive kommunikation gällande reservdelspriser, import av plocklistor från reservdelskataloger, kommunikation mellan maskinhandlare och maskintillverkare för till exempel inköpsförslag och utbyte av data för maskiner via vår maskinkonfigurator.

Integration via API

Vill du bygga din egen programvara som kommunicerar direkt och i realtid med din DSM-lösning? Letar du efter ett sätt att automatisera manuella uppgifter som att skapa beställningar och produkter i DSM? Då är DSM API Gateway svaret på dina behov!

Med DSM API Gateway får du en kraftfull integrationslösning som sparar tid och eliminerar felaktiga inmatningar mellan systemen. Vår toppmoderna gateway möjliggör sömlös kommunikation mellan din programvara och DSM-plattformen, så att du kan fokusera på viktigare uppgifter.

Integration av maskiner

Digitala lösningar för försäljning av maskiner är en väsentlig del av ett IT-system för maskinhandlare.

I webbtjänsten Webmachines har vi sett till att du kan integrera dina maskindata direkt från DSM till många externa försäljningskanaler såsom maskinmagasin, traktorpool, mascus med mera.

Dina maskiner skapas, raderas och uppdateras automatiskt från DSM till portalerna och tillbaka till DSM när en maskin säljs.

Integration reservdelar

Via specialutvecklade integrationer utbyts data om reservdelar automatiskt från DSM-systemet till aktuell webbportal – beroende på hur det kan göras tekniskt.

Du behöver bara underhålla all data på ett ställe – i DSM.

Från leverantörer, kunder eller andra externa källor kan data som är nödvändiga för den aktuella applikationen hämtas.

Vill du bli kontaktad av vår säljkonsult Sabina?

Sabrina Kjaerkner är säljkonsult på JMA och kan kontaktas via e-post: info@maskindata.se eller telefon: +46 413573090

Ange dina kontaktuppgifter här:

Välj något du är nyfiken på, så kontaktar vi dig och berättar mera!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev