Skip to main content

Digitala branschlösningar för maskinhandlare

TILLIT - TRYGGHET - SÄKERHET

Har du utmaningar i din nuvarande IT-lösning, där du har svårt att hålla koll på olika system och tungrodda processer i ditt företag?

Eller saknar du överblick över din IT-säkerhet och gränssnitt mot andra system?

JMA- En erfaren sparringpartner

JMA är och har varit en nära sparringpartner för våra kunder (maskinhandlare och generalagenter) i mer än 30 år.

Vi erbjuder framtidssäkrade digitala branschlösningar för maskinhandel och vårt mål är att ta fram digitala lösningar som utvecklar våra kunders verksamhet och ger dig lugn i vardagen.

Våra lösningar skapar överblick, trygghet och transparens i din verksamhet. Och vårt gemensamma mål är att din verksamhet blir digitaliserad, datadriven, automatiserad och därmed också får ett ekonomiskt lyft.

Vi har samlat affärs- och teknisk kompetens så att vi kan ge våra kunder kompetenta råd och stöd i att tillämpa våra rekommendationer.

DSM branschlösning

Vår DSM branschlösning är en lösning som har utvecklats under mer än 30 år. Den designades i samarbete med våra kunder och är idag byggd på Microsoft Dynamics Business Central.

I lösningen har vi skapat massor av affärsnytta för våra kunder inom följande affärsområden:

DSM webblösningar

Våra webblösningar är helt integrerade med DSM och gör det enkelt och effektivt att underhålla data på produkter och maskiner.

Exempelvis säkerställer kundportalen att dina kunder alltid har tillgång till korrekt information online om beställningar, maskiner, servicebesiktningar och fakturor.

Föredrar du en onlinebutikslösning erbjuder vi en webblösning som svarar snabbt och finns tillgänglig dygnet runt.

Vi erbjuder följande webblösningar:

DSM Integrationer

Det är viktigt att kunna svara på nya marknadskrav med smidighet och innovation. Takten i digitala affärer ökar exponentiellt och därför är det avgörande att ha en stark strategisk partner som förstår din verksamhet – det gör JMA.

Vi ser till att du enkelt kan underhålla, exportera och importera data från olika externa och interna källor. Se mer om de integrationer vi erbjuder nedan:

DSM Services

När du går in i ett samarbete med JMA är du garanterad ett ansvarsfullt och seriöst samarbete. Vi hanterar projektet i definierade faser, så att vi alltid har en överblick över hur långt samarbetet kommit.

Vi utmanar dig i dina nuvarande arbetsprocesser, där vi ger dig ny input med entusiasm och mod. Vi säkerställer en fast och ansvarsfull projektledning, ett förtroendeingivande genomförande och utbildning av dina medarbetare och när du är redo att ta över ger vi professionell och snabb support.

Managed Services

Med våra Managed Services kan du lägga ut ansvaret för att underhålla ett antal processer och funktioner för att förbättra verksamheten och minska utgifterna i ditt företag.

Managed Services inkluderar en lösning där vi övervakar och driver nätverk och servrar, mjukvara och teknologisk infrastruktur, datasäkerhetssystem och allmän nätverkssäkerhet och riskhantering.

Vi erbjuder:

Microsoft produkter

Som certifierad Microsoft-partner stödjer och ger vi dig råd i valet av de verktyg och tekniker som bäst passar din verksamhet och hjälper dig med planering, implementering, anpassning och support.

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft 365 och Azure (Microsoft-molnet) får du en digital arbetsmiljö som du kan lita på i framtiden.

Vill du bli kontaktad av vår säljkonsult Sabina?

Sabrina Kjaerkner är säljkonsult på JMA och kan kontaktas via e-post: info@maskindata.se eller telefon: +46 413573090

Ange dina kontaktuppgifter här:

Välj något du är nyfiken på, så kontaktar vi dig och berättar mera!

Strategiska partnere

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev