Skip to main content


DSM Services

Vi är måna om det goda samarbetet

Ett byte till DSM är ett byte till en effektiv digital lösning som optimerar nuvarande arbetsprocesser i ditt företag.

DSM kan skräddarsys för att passa dina specifika behov och kan även utökas med ett stort urval av tillägg och tillbehör.


Ett gott samarbete, som vi alltid lägger stor vikt vid i dialog, kräver en öppen kommunikation. På så sätt kan vi bäst hitta rätt lösning.

En sådan utveckling och implementering av ett nytt system innebär dessutom en viss mängd resurser och arbetstid, för att systemet ska matcha ditt företag så bra som möjligt. Något vi tar hänsyn till vid projektstart och längs vägen. Baserat på tidigare erfarenhet och många år i branschen levererar vi ett tydligt och genomtänkt projekt, samt ett gediget system.

När beslutet är taget och valet har landat på DSM startar vi ett projekt i samarbete med dig. Vi har många års erfarenhet från branschen – mer än 30 år – och kan därmed många finesser inom maskinhandelsbranschen. Det gör så klart att du alltid är i trygga händer och "huvuden".

Gratis minianalys?

En minianalys är en unik möjlighet att få en grundlig bedömning av din verksamhet och dess digitala utvecklingspotential.

Vårt erfarna team av säljkonsulter vill gärna ha en dialog med dig om din nuvarande IT-lösning och de verksamhetskritiska uppgifter som du dagligen utför.

I samarbete med dig kommer vi att utvärdera hur vi kan hjälpa till att optimera din digitala lösning – DSM, kan förbättra och lyfta din verksamhet.

Vi kommer att se över din nuvarande IT-uppställning och kontrollera din lösning inom områden som maskinhandel, lagring, service och ekonomi och samtidigt ta ett snack med dig om dina nuvarande arbetsprocesser.

Vi kommer att bedöma var DSM-lösningen kan tillföra mer värde till din verksamhet i form av en besparing i tid eller ekonomi jämfört med ditt nuvarande setup.

Nedan ger vi också vårt förslag på hur en lösning på JMA skulle kunna se ut om vi anser att det skulle kunna bli en matchning.

Boka in för en gratis minianalys och se vad vi kan göra för dig och ditt företag.

Ska vi kontakta dig om en kostnadsfri minianalys?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev