Skip to main content

Välkommen till DSM Commerce - din ultimata lösning för en helt integrerad webbshop som maximerar ditt företags onlinepotential.

Med DSM Commerce kan du leverera en förstklassig shoppingupplevelse till dina kunder med hjälp av omfattande datadelning och full synkronisering med DSM.

Med vår avancerade integration kan du enkelt och effektivt utbyta ett brett utbud av data direkt från DSM till din webbshop.

Detta inkluderar uppladdning av bilder, produktdata, rabattstrukturer och mycket mer för både nya och befintliga varor och maskiner.

Och det bästa av allt är att alla ändringar visas i realtid på din webbshop.

DSM-data direkt till webshopen

Vår webbshop går utöver standardfunktionerna och låter ditt företag erbjuda ett brett utbud av avancerade funktioner tillgängliga 24/7. Med stöd för flera språk och valutor kan du nå en global publik och driva internationell tillväxt.

En fantastisk funktion är möjligheten att skapa kunder direkt från DSM till webbshoppen. Detta sparar tid och minskar manuella processer, eftersom kundinformation automatiskt synkroniseras mellan systemen.

Om du vill ha en mer personlig och exklusiv upplevelse för dina kunder kan du välja att kräva inloggning för att se produkter och priser. Detta gör att du kan bygga en dedikerad gemenskap av kunder och erbjuda skräddarsydda erbjudanden och innehåll.

Erbjudanden på konfigurerade maskiner och produktkataloger med DSM Commerce

Om dina kunder behöver ytterligare hjälp kan de begära en offert på en konfigurerad maskin. Detta gör att du kan engagera dig direkt med potentiella kunder, leverera skräddarsydda erbjudanden och öka dina intäkter.

Att bygga din produktkatalog är en bris med DSM Commerce. Du kan enkelt organisera dina varor och maskiner i användardefinierade kategorier eller skapa olika varianter. Detta gör det enkelt för dina kunder att hitta precis det de letar efter.

Med DSM Commerce kan dina kunder även konfigurera och beställa maskiner online. De kan enkelt anpassa specifikationer och få omedelbar prissättning, vilket gör köpprocessen snabb och problemfri.

Snabb korgfunktion

För effektivt underhåll och support kan dina kunder beställa reservdelar via vår "snabbkorg"-funktion. De kan också bläddra och söka i reservdelskataloger för att hitta exakt vad de behöver. Och för att säkerställa problemfri drift kan teknisk dokumentation och elscheman enkelt laddas ner från webbshoppen.

Det här är bara en glimt av vad DSM Commerce kan erbjuda. Med vår omfattande funktionsuppsättning och ett användarvänligt gränssnitt är vi dedikerade till att leverera en webbshop som överträffar dina förväntningar.

DSM Commerce är din framtida onlineverksamhet

webshop

Kontakta oss nu för att få en skräddarsydd demo och upptäck hur vår integrerade webbshoplösning kan öka din omsättning, förbättra kundupplevelsen och optimera dina operativa processer. Tveka inte att ta chansen att få en konkurrensfördel och göra ditt företag till en digital framgång med DSM Commerce!

Vill du höra mer om våra webblösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev