Skip to main contentManaged Services

Låt oss ta hand om din IT-säkerhet

Managed Services är en tjänst där du anförtror dina IT-uppgifter till JMA via en prenumerationsmodell.

Det kan ofta vara en stor fördel att lägga ut aktiviteter som övervakning och drift av molnabonnemang, PC, servrar, mjukvara och IT-säkerhet, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet och vara säker på att våra specialister hanterar ditt företags kritiska IT-infrastruktur.


Med Managed Services från JMA kan du välja exakt de lösningar som passar din verksamhet.

I våra prenumerationslösningar erbjuder vi 2 fysiska kvartalsmöten och 2 online kvartalsmöten per år. Kvartalsmötena ingår i paketet om du prenumererar på något av våra Cybersäkerhetspaket – du betalar endast för körning till ditt företag.

JMA erbjuder att ta hand om din IT-säkerhet och tjänster inom:

  • Cloud Hosting
  • Microsoft 365 och Modern Workplace
  • Support och övervakningstjänster
  • Cybersäkerhetspaket

Cybersäkerhet

Vi prioriterar skyddet av våra kunders data.

Säkerhet och skydd mot cyberhot är integrerat i vårt DNA- och datacenter.

Vi implementerar kontinuerligt nya säkerhetsåtgärder för att säkerställa bästa möjliga säkerhet.

Vi vill uppnå samma sak med våra kunder. Vi ser till att säkra din IT på högsta nivå.

IT Support

På JMA tillhandahåller vi professionellt stöd och råd för IT-säkerhet och för DSM i synnerhet. Våra dedikerade supportkonsulter är redo att hjälpa dig när du behöver det.

Oavsett om du behöver hjälp med DSM, för andra IT-relaterade frågor eller råd för att optimera din IT-infrastruktur och cybersäkerhet, är vårt team redo att hjälpa till.

Vi förstår vikten av problemfri drift av dina IT-system och vår expertis säkerställer att du kan fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som vi tar hand om IT-relaterade utmaningar.

Cloud Hosting Services

Genom att hosta din DSM-lösning i JMA Cloud Hosting får du en unik och annorlunda tjänst eftersom vi har expertis inom både DSM och hosting. DSM är livsnerven i ditt företag, och vi har djup insikt i installation, integration och hosting.

Virtuella servrar säkerställer att du alltid har nödvändig kapacitet för databas, lagring och utbyte av data mellan dig och dina leverantörer via vårt högsäkrade hostingcenter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev