Skip to main contentDSM webblösningar

Ge dina kunder tillgång till försäljning och service dygnet runt

Webløsninger

Föreställ dig en värld där dina kunder kan handla och komma i kontakt med dig dygnet runt. Med våra integrerade webblösningar för DSM får du just det.

Våra lösningar är skapade för att säkerställa att dina kunder alltid har tillgång till dina tjänster och produkter samt korrekt information om beställningar och fakturor online. Det har aldrig varit lättare att ge dina kunder den service de förtjänar!Tid är pengar

På JMA vet vi att tid är pengar. Därför har vi utvecklat ett antal webblösningar som svarar blixtsnabbt och är tillgängliga 24/7 med den senaste webbteknologin.

Vi vet hur viktigt det är för dig att kunna upprätthålla informationen om dina produkter och maskiner utan svårighet. Med JMAs lösningar blir det en enkel och effektiv process att underhålla och uppdatera din data.

Du behöver bara göra det på ett ställe – i DSM. Detta innebär mindre arbete för dig och mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.

Varför ska du välja våra produkter?

När du väljer en webblösning online från JMA får du inte bara en högkvalitativ produkt, utan även en helt integrerad lösning för DSM.

Det gör att du sparar både tid och pengar. Du slipper jonglera mellan olika system och leverantörer och integrera dem manuellt.

Vår lösning är skräddarsydd för att fungera sömlöst med DSM, vilket ger dig en sömlös upplevelse så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Så varför vänta? Gör ditt företag tillgängligt 24/7 och ge dina kunder den bästa möjliga onlineupplevelsen.

Välj JMAs webblösningar för DSM och upplev fördelarna med en helt integrerad och effektiv affärslösning. Spara tid, spara pengar och skapa nöjda kunder med JMA!

Våra affärspartners

Vill du höra mer om våra webblösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev