Samarbete med externa webbhotell leverantörer

JMA A / S samarbetar med externa webbhotell med toppmoderna datacenter som möjliggör högkvalitativa hosting- och outsourcinglösningar.

Vi garanterar en genomsnittlig upptid på 99,95%, vilket kan avvikas på grund av mindre driftstörningar och tvingad driftstopp på grund av uppdateringar och liknande.

Allt schemalagt systemarbete kommer oftast att utföras på natten eller när det uppskattas vara minst nackdel för kunderna.

 

Datacenter

Datacenterets fysiska plats ger ett antal unika fördelar. Servrarna ligger i ett område med säkert avstånd till andra byggnader, höjda över både vattennivå och marknivå och isolerade så att översvämningar, rökgaser från brand i närliggande byggnader eller släckvatten inte kan påverka driften.

Brandskydd skyddar datacentret via ett "sniffer" system som säkerställer ett snabbt larm och aktivering av en växelriktare vid brand.

 

Rörelse

Servrarna uppdateras ständigt med den senaste och snabbaste hårdvaran i nära samarbete med Dell och Cisco, och levererar det mesta av server- och nätverksutrustning.

Datacentret är anslutet till 2 x 10 Gbit fiberanslutningar - en för TDC och den andra för Telia. Eftersom TDC och Telia använder varje fiberring är hela rutten överflödig - vilket innebär att din hostade lösning, oavsett vilken kedja som orsakar problem, fortsätter att fungera utan problem.