JetReports

 

 

 

 

Med rapporteringsverktyget JetReports kan du snabbt och enkelt skapa rapporter i Excel

JetReports integrerar Excel med DSM Microsoft Dynamics NAV och använder data från den som grund för grafer eller pivottabeller.

JetReports är lätta att använda och resultatet är korrekta och tydliga rapporter i en professionell design, som kan ställas in i det format du vill ha. Du får en översikt över dina uppgifter så snart som möjligt.

JetReports ger en bra grund för beslutsfattandet för företagets resursanvändning. Det gör att du kan analysera på alla delar av databasen som inte är direkt tillgängliga i ERP-systemet. Det innebär att ledning och andra beslutsfattare kan skapa rapporter och analyser i Excel som de behöver när som helst.


JetReports styrs från Excel

Excel er ett välkänt program för de flesta. När JetReports är aktiverat kan du välja data från DSM-systemet där rapporten ska baseras och med musen dra över dem till Excel. Då kan du bara utforma rapporten med några få musklick.
Programmet låter dig också undersöka detaljer med hjälp av en så kallad "borr ned" -funktion. Här kan du direkt titta upp DSM via Excel och därmed gå in i detalj med de enskilda siffrorna i rapporten.

 

Anders Petersson

Direktör - JMA Maskindata, Sverige

 

JMA Maskindata AB

Kvarngatan 14B
SE-241 39 Eslöv

Växel +46 (0) 413-573090
Support +46 (0) 413-573095

info@maskindata.se

VI ANVANDER COOKIES