Prisuppdatering från leverantörer

Elektronisk uppdatering av priser är ett abonnemang där JMA  Maskindata handterar prisfiler från leverantörer och vidaresänder filerna till DSM-användarna.

JMA har avtal med mer än 120 leverantörer för att distribuera prislistor till användare av DSM-systemet. Någon leverantör kräver att användarna är godkänd som motagare, andra leverantörer gör prisfiler tillgängliga utan godkännande.

Ta gärna kontakt med oss ​​om vilka leverantörer JMA har avtal med. Eller om du önskar att motta priser från en leverantör som vi ännu inte har avtal med.

Användare som abonnerar på den elektroniska prisuppdateringstjänsten behöver inte bekymra sig för eventuella ändringar i utformingen av pris filer - oavsett om de levereras via e-post, CD-ROM eller direkt via Internet. Vi sörjer för att priserna är klara att använda i systemet för uppdatering i skuggregistret eller direkt i artikelregistret.

Abonnemanget säkrar, att artiklarna blir fakturerade till rätt priser, och det gör uppdatering av priser från många olika leverantörer till ett "rent nöje" för användaren.

 

 

 

Anders Petersson

Direktör - JMA Maskindata, Sverige

 

JMA Maskindata AB

Kvarngatan 14B
SE-241 39 Eslöv

Växel +46 (0) 413-573090
Support +46 (0) 413-573095

info@maskindata.se

VI ANVANDER COOKIES