AGCO Integration

Om du är återförsäljare av Valtra, Massey Ferguson, Fendt eller Challenger, har du många fördelar med speciell dataintegration mot AGCO.

Internet service för AGCONet

Direkt överföring av inköpsorder till AGCONet från DSM-systemet
Beställ statusfråga
Begäran om varor
Se en översikt över andra AGCO-återförsäljare direkt från DSM-produktkortet

 

Reservdelar

Import av reservdelar på AGCO-delar direkt till katalogartiklar i DSM.

AGCO Parts Böcker

Importplocklista till DSM-system från AGCO Parts Books online reservdels kataloger.

Köpa avfall - AGCO MDI

AGCO MDI är ett system som gör det möjligt att rapportera data från DSM-systemet till AGCO, särskilt i samband med lageroptimering och därmed inköpsförslag.

Integrationen kan säkerställa att återförsäljarens inventering optimeras, eftersom rapporteringen innehåller information om försäljning / inköp och lager enligt installationen i systemet, och återförsäljaren erhåller således inköpsförslag från AGCO.

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratorn har vi gjort det möjligt för maskinhandlaren att gå in i maskinförsäljning och beställa konfigurationskonfigurationer - inköpsorder och beställningsorder.

Konfigurationen läses ut (via en CSV-fil) från AGCO-webbplatsen och laddas direkt på DSM-systemets specifika maskinmodell. Linjerna på citattecken och order måste följaktligen inte anges manuellt och maskinens efterföljande beräkning kan följas noggrant genom maskinekonomin direkt i DSM-systemet.

Maskinhandlaren kan också automatiskt beräkna försäljningspriset på utrustningen via JMAs elektroniska prisuppdateringstjänst. Och det är naturligtvis också möjligt att sätta försäljningspriser manuellt.

Tillsammans med maskinberäkningen får varje återförsäljare ett korrekt och värdeskapande försäljningsverktyg, vilket ger en fullständig översikt över de enskilda maskinernas kostnader och intäkter. Från anbud och långt efter att maskinen har lämnat lageret!

  

 

Anders Petersson

Direktör - JMA Maskindata, Sverige

 

JMA Maskindata AB

Kvarngatan 14B
SE-241 39 Eslöv

Växel +46 (0) 413-573090
Support +46 (0) 413-573095

info@maskindata.se

VI ANVANDER COOKIES