Claas Integrationer

 

Överföring av beställning till Claas

Överför en beställning direkt från DSM-systemet till Claas genom att ladda upp en fil till webbportalen.

 

Reservdelar

Import av reservdelar på Claas delar direkt till katalogartiklar i DSM.

 

Picklists via Delar Doc Online

När en maskin ska köras kan du få en lista över de artiklar som ska användas för den reparationen via Parts Doc Online. I Delar Doc Online väljer du önskade reservdelar från en online splittritning, varefter de skickas till en server och laddas in i DSM-systemet. Varorna laddas via en CSV-fil till ett utkast i DSM och skrivs sedan in i en service- eller försäljningsorder.

 

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratorn har vi gjort det möjligt för maskinhandlaren att gå in i maskinförsäljning och beställa konfigurationskonfigurationer - inköpsorder och beställningsorder.

Konfigurationen läses ut (via en CSV-fil) från Claas webbplats och laddas direkt på den specifika maskinmodellen i DSM-systemet. Linjerna på citattecken och order måste följaktligen inte anges manuellt, och maskinens efterföljande beräkning kan följas noggrant via maskinekonomin direkt i DSM-systemet.

Maskinhandlaren kan också automatiskt beräkna försäljningspriset på utrustningen via JMAs elektroniska prisuppdateringstjänst. Och det är naturligtvis också möjligt att sätta försäljningspriser manuellt.

Tillsammans med maskinberäkningen får varje återförsäljare ett korrekt och värdeskapande försäljningsverktyg, vilket ger en fullständig översikt över de enskilda maskinernas kostnader och intäkter. Från anbud och långt efter att maskinen har lämnat lageret!

 

Anders Petersson

Direktör - JMA Maskindata, Sverige

 

JMA Maskindata AB

Kvarngatan 14B
SE-241 39 Eslöv

Växel +46 (0) 413-573090
Support +46 (0) 413-573095

info@maskindata.se

VI ANVANDER COOKIES