CNH integrationer

 

Om du är återförsäljare av New Holland eller Case IH-maskiner, har du många fördelar med speciell integration av data mot CNH.

 

Nyckeluppgifter - PSD Light

PSD Light Reporting är ett system för rapportering av data till CNH. Rapporteringen innehåller data per kund / gäldenär på maskiner och försäljning av reservdelar och resurser som arbetskraft. Rapportering innehåller endast taggar och modellgrupper som anges i inställningen. 

 

Överföring av beställning till CNH

Överför en beställning direkt från DSM-systemet till CNH via filuppladdning till webportalen.

 

Köpbestämmelse - CNH PRIM

CNH PRIM är CNHs förvaringslösning. Genom att leverera reservdata och försäljningsstatistik till CNH kommer du att kunna få ett förslag från CNH-köporder som skapats automatiskt i DSM-systemet och lageraktivitet skapas också när varorna levereras från CNH.

 

Reservdelar

Import av reservdelar till Case IH och New Holland delar direkt till katalogartiklar i DSM.

 

NGPC integration

Picklists via NGPC integration

Integration med CNH-delkatalogen, där du kan skapa selektionslistor för import till DSM-systemet via NGPC-integration.

När en maskin ska köras, kan du via NGPC få en lista med de varor som ska användas för den aktuella reparationen.

I NGPC väljer du önskade reservdelar från en online splittritning, varefter de skickas till en server och laddas in i DSM-systemet. Varorna laddas i ett utkast i DSM och ange sedan en service- eller försäljningsorder.

 

Parts Locator

Automatisk export av data från DSM-systemet till CNHs webbportal Spare Parts Locator, vilket gör det möjligt att söka efter butiker med andra CNH-återförsäljare. Modulen gör det också möjligt att genomföra sökningar, till exempel från "Produktsökning" i DSM på den aktuella produkten direkt till CNHs Reservdels Locator.

 

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratorn har vi gjort det möjligt för maskinhandlaren att gå in i maskinförsäljning och beställa konfigurationskonfigurationer - inköpsorder och beställningsorder.

Konfigurationen läses ut (via en CSV-fil) från CNH-webbplatsen och laddas direkt på den specifika maskinmodellen i DSM-systemet. Linjerna på citattecken och order måste följaktligen inte anges manuellt och maskinens efterföljande beräkning kan följas noggrant genom maskinekonomin direkt i DSM-systemet.

Maskinhandlaren kan också automatiskt beräkna försäljningspriset på utrustningen via JMAs elektroniska prisuppdateringstjänst. Och det är naturligtvis också möjligt att sätta försäljningspriser manuellt.

Tillsammans med maskinberäkningen får varje återförsäljare ett korrekt och värdeskapande försäljningsverktyg, vilket ger en fullständig översikt över de enskilda maskinernas kostnader och intäkter. Från anbud och långt efter att maskinen har lämnat lageret! 

 

Anders Petersson

Direktör - JMA Maskindata, Sverige

 

JMA Maskindata AB

Kvarngatan 14B
SE-241 39 Eslöv

Växel +46 (0) 413-573090
Support +46 (0) 413-573095

info@maskindata.se

VI ANVANDER COOKIES