Pöttinger integrationer

 

Överföring av köporder till Pöttinger

Överför en beställning direkt från DSM-systemet till Pöttinger via uppladdning av en fil till webbportalen. 

 

Reservdelar

Import av reservdelar på Pöttinger-delar direkt till katalogartiklar i DSM.

 

Picklists via Pöttinger PÖTPRO

När en maskin ska köras, kan du via Pöttinger PÖTPRO få en lista med de varor som ska användas för den aktuella reparationen. I Pöttinger PÖTPRO väljer du önskade reservdelar online, varefter de skickas till en server och laddas in i DSM-systemet. Varorna laddas via en CSV-fil till ett utkast i DSM och skrivs sedan in i en service- eller försäljningsorder. 

 

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratorn har vi gjort det möjligt för maskinhandlaren att gå in i maskinförsäljning och beställa konfigurationskonfigurationer - inköpsorder och beställningsorder.

Konfigurationen läses ut (via en CSV-fil) från Pöttinger-webbplatsen och laddas direkt på den specifika maskinmodellen i DSM-systemet. Linjerna på citattecken och order måste följaktligen inte anges manuellt och maskinens efterföljande beräkning kan följas noggrant genom maskinekonomin direkt i DSM-systemet.

Maskinhandlaren kan också automatiskt beräkna försäljningspriset på utrustningen via JMAs elektroniska prisuppdateringstjänst. Och det är naturligtvis också möjligt att sätta försäljningspriser manuellt.

Tillsammans med maskinberäkningen får varje återförsäljare ett korrekt och värdeskapande försäljningsverktyg, vilket ger en fullständig översikt över de enskilda maskinernas kostnader och intäkter. Från anbud och långt efter att maskinen har lämnat lageret!

 

Anders Petersson

Direktör - JMA Maskindata, Sverige

 

JMA Maskindata AB

Kvarngatan 14B
SE-241 39 Eslöv

Växel +46 (0) 413-573090
Support +46 (0) 413-573095

info@maskindata.se

VI ANVANDER COOKIES